Competițiile nu sunt doar pentru adulți, ci și pentru copii, ba chiar aș spune că sunt mai ales pentru copii, pentru că doar ei pot înțelege exact că toți participanții sunt câștigători.
Pe 25 august are loc TriKids, o competiție sportivă destinată celor mici, care sună tare bine, așa că vă recomandăm să participați dacă nu care cumva sunteți plecați din București în acea zi. 🙂
Să le luăm punctual și să vă spun câte ceva despre competiție. Este formată din două probe:

  • Crosul copiilor: cu starturi diferite, în funcie de vârstă și de sex, astfel: 4-6 ani: 0,5 km alergare (doar însoțit de un părinte), 7-9 ani: 1 km alergare și 10-13 ani: 1 km alergare
  • Bicicletă: 4-6 ani: 250m, 7-9 ani: 500 m, 10-13 ani 5 km

Cum vă înscrieți?

Foarte simplu: trimiteți un mail către inscrieri [@] smartatletic [.] ro musai cu cu subiectul INSCRIERE TRIKIDS și următoarele date de contact: nume părinte, nr. telefon, e-mail, numele copilului, data nașterii copilului (ziua, luna, anul), țară, localitatea.
În ziua concursului, adică pe 25 august, fiecare copil trebuie să vină cu cel puțin un părinte care va semna o declarație de participare și va achita taxa de participare – 30 lei, bani care se duc la Fundația Chance for Life.
Have fun!