Tablouri cu bunici, decor cu obiecte vechi, mese de lemn masiv sau chiar mașini de cusut vechi și îngrijite, mileuri, muzică bună (de multe ori veche, românească, precum Pasărea Colibri) – pe toate le găsim într-o cafenea / ceainărie / magazim de cafea și ceai – Camera din față.
Localul este unul exclusiv nefumătorilor, deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la faptul că cineva își va aprinde o țigară lângă cei mici. Oferta de cafea este bogată, la fel precum gustul licorii mai sus amintită, iar despre ceaiuri nu spunem decât atât: sunt 160 de ceaiuri verzi, negre, albe, roșii, galbene sau infuzii de fructe, așa că oricine își găsește cu siguranță ceaiul preferat. Iar de vi se face poftă de ceva dulce, la bar sunt o mulțime de tipuri de bomboane și prăjituri de casă, da, fix precum cele pe care ni le făceau bunicii la final de săptămână.
ceaiuri
Pentru ce ieșiri se potrivește locul? Pentru o cafea pe care nu vreți să o savurați acasă, ci la plimbare cu cel sau cea mică de mână, pentru o ieșire cu mămicile sau pentru acele momente în care vreți să vă scoateți bunicii la un loc foarte fain de care să-și aducă aminte cu mare drag.
Camera din față nu este mare, precum nu este nici camera “cea bună” din casele părintești. Are cred că mai puțin de 10 locuri, dar asta o face specială.
camera_din_fata
Nouă ne-a plăcut, revenim, sper să o încercați și voi.
În loc de final, vă las cu un clip: getlokal Girl a vizitat locul și puteți afla mai multe despre Camera din față din poveștile lui Călin Goia și Paul Licșor:

Surse foto: Facebook.com/cameradinfata.