Ingrediente:

  • două mâini de vermicelli (tăiței de orez)/ tăiței de casă
  • 300 ml de lapte
  • 1 măr
  • scorțișoară

Mod de preparare:

Se pune laptele pe foc și când începe să fiarbă se adaugă tăițeii. Se lasă să fiarbă în funcție de indicațiile de pe pachet (de regulă în 5 minute sunt gata, dar este bine să verificați înainte de a opri focul). Pentru o consitență mai groasă puteți să-i lăsați mai mult să fiarbă. Se adaugă mărul dat pe răzătoare și se mai lasă pe foc un minut, timp în care se amestecă continuu. La sfârșit se presară scorțișoară după preferințe.
Este una dintre mâncărurile preferate ale copilului meu și rețeta copilăriei mele. Banală, rapidă, dar foarte gustoasă.
Citiți mai multe rețete și comentați pe Diversificare.ro.


Diversificare.ro vorbește părinților care vor să crească copii sănătoși. Scriem despre misterul diversificării alimentației, asa cum l-am cunoscut și înțeles noi, odată pornite pe drumul alternativ sau în tandem cu alăptarea. Chiar dacă a fost provocator, ne-am descurcat și vrem să împărtășim experiențele noastre cu părinți care parcurg acum același drum.
Ne documentăm, experimentăm, scriem despre reușite gastronomice și nu numai.
Vă invităm să ne citiți, să ne povestiți întâmplările voastre și să ne provocați cu întrebări la care să vă răspundem cât mai documentat.

Sursă foto: rjw1/ Flickr.com.