Ingrediente:

  •  o cană de năut
  •   un morcov
  •   un ardei roșu
  •   o ceapă mică
  •   2 căței de usturoi
  •   cimbru uscat
  •   pătrunjel proaspăt

Mod de preparare:

Năutul se spală bine și se pune la fiert cu trei căni de apă la foc mic, timp de aproximativ o oră. Pentru a fierbe mai repede, lăsați-l la înmuiat cel puțin 4 ore sau ideal peste noapte (aruncați apa în care au stat semințele la înmuiat).
Citește toată rețeta și comentează pe Diversificare.ro.


Diversificare.ro vorbește mămicilor care vor să crească copii sănătoși. Scriem despre misterul diversificării alimentației, așa cum l-am cunoscut și înțeles noi, odată pornite pe drumul alternativ sau în tandem cu alăptarea. Chiar dacă a fost provocator, ne-am descurcat și vrem să împărtășim experiențele noastre cu mame care parcurg acum același drum.
 
Ne documentăm, experimentăm, scriem despre reușite gastronomice și nu numai.
 
Vă invităm să ne citiți, să ne povestiți întâmplările voastre și să ne provocați cu întrebări la care să vă răspundem cât mai documentat.

Sursă foto: GetSelfSufficient/ Flickr.com.