Ingrediente:

  • 1 kg spanac
  • 500 g ciuperci
  • 2-3 fire de ceapă verde
  • 2 linguri ulei

Mod de preparare:

Ingredientele se spală, se scurg și se taie mărunt. Se pun toate într-un vas cu capac, se adaugă uleiul și se lasă la înăbușit. Ciupercile îți vor lăsa zeama, dar dacă nu este suficient, mai puteți adăuga apă. Se lasă pe foc aproximativ 30-40 de minute.
Citiți mai multe rețete și comentați pe Diversificare.ro.


Diversificare.ro vorbește părinților care vor să crească copii sănătoși. Scriem despre misterul diversificării alimentației, asa cum l-am cunoscut și înțeles noi, odată pornite pe drumul alternativ sau în tandem cu alăptarea. Chiar dacă a fost provocator, ne-am descurcat și vrem să împărtășim experiențele noastre cu părinți care parcurg acum același drum.
Ne documentăm, experimentăm, scriem despre reușite gastronomice și nu numai.
Vă invităm să ne citiți, să ne povestiți întâmplările voastre și să ne provocați cu întrebări la care să vă răspundem cât mai documentat.

Sursă foto: iriskh/ Flickr.com.