Ingrediente:

  • 3 gutui
  • 100 g zahăr brun
  • mirodenii

Mod de peparare:

Gutuile se spală, se şterg, se taie felii şi li se îndepărtează miezul lemnos. Se caramelizează zahărul, apoi se adaugă feliile de gutuie şi se acoperă cu apă. Se lasă să fiarbă amestecând din când în când, până când gutuile s-au înmuiat.
Mâncarea se serveşte caldă sau rece, după preferințe.
Citiți despre mai multe rețete gustoase și sănătoase pentru cei mici și comentați pe Diversificare.ro.


Diversificare.ro vorbește mămicilor care vor să crească copii sănătoși. Scriem despre misterul diversificării alimentației, așa cum l-am cunoscut și înțeles noi, odată pornite pe drumul alternativ sau în tandem cu alăptarea. Chiar dacă a fost provocator, ne-am descurcat și vrem să împărtășim experiențele noastre cu mame care parcurg acum același drum.
 
Ne documentăm, experimentăm, scriem despre reușite gastronomice și nu numai.
 
Vă invităm să ne citiți, să ne povestiți întâmplările voastre și să ne provocați cu întrebări la care să vă răspundem cât mai documentat.

Sursă foto: Public Domain Photos/ Flickr.com.