kihikihaCărtureşti şi designerii de la Kihi-Kiha vă invită sâmbătă, 19 decembrie si duminică, 20 decembrie, între orele 12.00 şi 17.00, la cea de-a patra ediţie a târgului de handmade pentru copii, Kihi-Kiha & Co., în GrădinaVerona (Arthur Verona nr.15) unde, printre decoraţiuni şi luminiţe de Crăciun, vom face zăpadă din bezele, aşteptându-l pe Moş Crăciun să aducă iarna.

Târgul va reuni şi de data aceasta peste 20 dintre cei mai pricepuţi artizani şi creatori de modă care v-au pregătit hăinuţe realizate manual, jocuri inedite, accesorii unicat, decoraţiuni vesele pentru bradul de Crăciun, prăjituri de casă gustoase.
Prima zi vă aduce o surpriză delicioasă – cei mici vor învăţa, sub îndrumarea Alinei Darian, să pregătească bomboane din ciocolată şi apoi se vor pune pe povestit inspiraţi de reţeta pregătită.
În cea de a doua zi copiii sunt invitaţi la teatru  –Crăiasa Răcelii-  de Mirela Retegan, avându-i în distribuţie pe Emanuela Ciucan, Vera Stoian, Cornel Mihalache. Şi chiar dacă Crăiasa pare să aibă inima de gheaţa ea va fi cu siguranţă cucerită de veselia atelierului Roxanei Vasile.
Părinţii se vor putea încălzi cu vin fiert şi vor putea gusta împreună cu cei mici tot felul de dulciuri specifice Crăciunului.
La fel de bun şi parfumat va fi cidrul de mere cu scorţisoară oferit de “Paşi către Viaţă”-proiectul ce susţine o parte a cheltuielilor necesare achiziţionării aparatelor de investigaţii şi tratament pentru cancer din secţiile de oncologie pediatrică ale spitalelor din România.
Dorinţa organizatorilor, aceea de a creşte o comunitate de artişti plastici care să îşi îndrepte atenţia către cei mici, s-a îndeplinit. Primele ediţii ale târgului s-au bucurat de succes, astfel că numărul artiştilor expozanţi şi al celor care vizitează târgul a crescut semnificativ.

Vă aşteptăm sâmbătă si duminică să vă bucuraţi de lucruri frumoase, făcute de mâini pricepute iar copiii să se joace şi să se răsfeţe cu bunătăţi artistice sau culinare.

[nggallery id=17]