Aveți nevoie de o imprimantă și de câteva coli, pentru că este posibil să nu vă iasă din prima și să încercați din nou. 🙂
„Datele problemei” arată cam așa: scoateți la imprimantă imaginea de mai sus, de fapt și mai bine o imprimați pe cea de pe education.com – unde găsiți ambele imagini de care aveți nevoie pentru joc – și începeți să căutați prin casă după câteva monede de care vă puteți lipsi (le puteți împrumuta pe cele pe care le strânge tati pentru automatul de cafea de la serviciu, dacă întreabă de ele, dați vina pe noi).
Decideți ce culoare vreți să aibă pasărea pe care să o duceți acasă și decupați aripioarele și codița, pe care le lipiți apoi de una dintre monede. De aici aveți libertate totală, trebuie doar să ajutați pasărea să treacă din nor în nor până ajunge acasă. Puteți alege drumul cel mai scurt, cel mai lung, să vedeți dacă pasărea voastră poate ori ba să treacă prin toți norii etc.
Teoretic însă, jocul este unul de noroc, la care se folosește zarul! Însă nu orice zar, ci unul special, îl veți găsi tot la link-ul de mai sus, mai trebuie doar să-l decupați și să-l lipiți cum se cuvine!
Care sunt jocurile de care vă mai bucurați prin casă atunci când soarele arde prea rău afară sau când vremea nu ține cu noi? 😀