Ingrediente:

  • 85g unt moale
  • 85 g zahăr brun sau un îndulcitor natural
  • 150 g făină de grâu integral
  • 1 ou bătut
  • 1 linguriță sare
  • 1 linguriță vanilie măcinată
  • ½ linguriţă praf de copt

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 150 de grade Celsius și ocupați-vă între timp de aluat. Într-un vas se amestecă făina cu untul până când compoziția capătă un aspect nisipos.
Citiți toată rețeta pe Diversificare.ro.


Diversificare.ro vorbește părinților care vor să crească copii sănătoși. Scriem despre misterul diversificării alimentației, asa cum l-am cunoscut și înțeles noi, odată pornite pe drumul alternativ sau în tandem cu alăptarea. Chiar dacă a fost provocator, ne-am descurcat și vrem să împărtășim experiențele noastre cu părinți care parcurg acum același drum.
Ne documentăm, experimentăm, scriem despre reușite gastronomice și nu numai.
Vă invităm să ne citiți, să ne povestiți întâmplările voastre și să ne provocați cu întrebări la care să vă răspundem cât mai documentat.

Sursă foto: lindseywb/ Flickr.com.