Acestea fiind spuse. vă propun câteva idei de gustări pascale pentru copii, pe care le-am descoperit pe diferite blog-uri din afară.
De pe blogul unei mămici din State am luat o gustărică cu tematica Iepuraşului de Paşte care conţine sandwich cu şuncă, clasica yellow cheese pe care o adoră americanii, dar şi brânză albă şi un alt iepuraş din ou fiert, mini morcovi, boabe de struguri pe o mini frigăruie şi jeleu de fructe.

Tot de la mămica ce are acelaşi blog m-a inspirat şi gustarea din tăviţa pentru brioşe cu iepuraş din ou fiert, pâine şi castraveţi în formă de fluturaşi, puţin sos şi bezele.

De pe un alt blog culinar, am dat de cloşca cu pui, varianta din ouă fierte, mici felii din morcovi, felii de ardei gras şi masline. Poza este mai mult decât relevantă pentru a face acasă o cutie de astfel de ouă fierte.

Probabil că aţi dat prin magazinele de decoraţiuni interioare, de aranjamente cu ouă de Paşte aşezate ca într-un cuib, pe un pat de paie sintetice. Mergând pe această idee am găsit blog-ul de ouă vopsite accesorizate cu steluţe colorate, aşezate un pat de paste, iar de o parte şi de alta foi de salată.

Voi cum veţi pregăti masa copiilor pentru Paşte?