Imaginea cu paturi suspendate gri și cu o cameră foarte aglomerată în care tot timpul intră copii ce se ceartă este total greșită.
Dacă știți cum să vorbiți cu cei mici, cum să le arătați partea bună a faptului că împart dormitorul cu sora sau fratele totul va fi minunat. Eu am împărțit ani de zile dormitorul cu sora mea și da, poate au fost momente în care intimitatea nu era tocmai la cel mai bun nivel, dar o să-mi aduc aminte mereu de nopțile petrecute cu povești de peste zi, de sfaturi bune, de gânduri împărtășite, cele mai mari secrete ale noastre și de momentele în care mă trezeam alături de una dintre cele mai importante persoane din viața mea. Cât despre neînțelegeri, ele vor face parte mereu din viața noastră, chiar și acum când locuim în orașe diferite, dar asta face o relație specială.
Și pentru că o comunicare bună are loc atunci când lucrurile nu par că “stau să pice pe tine” și camera este una potrivită am descoperit câteva idei (unele mai complicate, altele mai simpu de realizat) cu camere în care dorm mai mulți copii. Poate vă inspiră:
1 2 3 4 5 6 7
Surse foto: apartmenttherapy.com.