În căutare de desene animate simpatice și cuminți, mi-am adus aminte de un desen frumos care mie mi-a plăcut tare mult. Se numește “În căutarea inimii fermecate” și ne povestește despre curaj, iubire, fapte bune și prietenii.
Pentru că e mijlocul săptămânii vă propun ca astăzi când ajungeți acasă de la job să lăsați orice altceva aveți de făcut și să vă uitați la episodul animat cap – coadă cu cei mici. Durează cam muticel (un pic peste o oră) dar este în română, deci nu va fi o problemă cu subtitrările.
Povestea începe cu Rolli care este un spiriduș, locuitor al Pădurii Spiridușilor, mereu pus pe șotii. Lui Rolli nu îi place să facă fapte bune, dar o întâlnește pe Millie, o frumoasă spiridușă care se luptă pentru pace. Atunci când o primejdie amenință distrugerea pădurii în care aceștia locuiesc singura soluție este găsirea unei inimi fermecate ce poate fi găsită doar în Tărâmul Iernii.
Nu vă mai povestesc pentru că stric toate surprizele și vă las cu tot desenul animat pe Cuca.UrbanKid.ro, locul unde adunăm toate desenele animate cuminți pentru copii.