Ingrediente:

  • 300g somon proaspăt
  • 1 ceapă
  • 2 morcovi
  • 2 cartofi medii
  • 2 gălbenușuri de ou
  • pătrunjel verde
  • mărar verde
  • 2-3 linguri ulei de măsline

Mod de preparare:

Cartofii se spală bine și se pun la fiert în coajă. Ceapa și morcovii se curăță, se toacă mărunt și se sotează în puțină apă pentru 3 minute. Somonul se spală, se curață de pieliță și eventual oasele vizibile, se taie cubulețe și apoi se toacă fin în robotul de bucătărie sau mașina de tocat carne.
Citiți toată rețeta și comentați pe Diversificare.ro.


Diversificare.ro vorbește părinților care vor să crească copii sănătoși. Scriem despre misterul diversificării alimentației, asa cum l-am cunoscut și înțeles noi, odată pornite pe drumul alternativ sau în tandem cu alăptarea. Chiar dacă a fost provocator, ne-am descurcat și vrem să împărtășim experiențele noastre cu părinți care parcurg acum același drum.
Ne documentăm, experimentăm, scriem despre reușite gastronomice și nu numai.
Vă invităm să ne citiți, să ne povestiți întâmplările voastre și să ne provocați cu întrebări la care să vă răspundem cât mai documentat.

Sursă foto: avlxyz/ Flickr.com.