iBaby Monitor – cel mai smart baby monitor5 min read

by | Apr 7, 2017 | 0 comments

Am primit în teste un iBaby Monitor – ultima versiune apărută – M6S. Puteți vedea review-ul nostru complet în video-ul de mai sus.
Pe scurt, tehnologia a evoluat mult și dacă când s-au născut Ioana aveam un interfon radio simplu care ne avertiza dacă bebelușa s-a trezit, acum părinții au acces la un adevărat smart-device capabil să se conecteze și să fie controlat de smartphone (iPhone sau orice Android – deși aplicația pentru Android pare să nu fie disponibilă încă în România), device dotat cu o cameră video FullHD (1080p) cu night-vision și o sumedenie de senzori care face monitorizarea bebelușului un task extem de facil.
Din aplicația dedicată de pe Smartphone (Download iOS | Download Android) puteți mișca camera video-ului 360 grade astfel încăt să aveți vizibilitate optimă la bebe, puteți să salvați imagini și video-uri și să le partajați cu familia. De asemenea, există senzori de calitate ai aerului din cameră, umiditate și temperatură și puteți vedea grafice relevante pentru confortul celui mic. Dacă aveți deja o soluție de tip interfon / baby monitor, compania iBaby oferă și un device dedicat pentru monitorizarea și îmbunătățirea calității aerului din camera copilului – iBaby Air (vezi detalii în articolul dedicat).

iBaby Monitor are și senzor de mișcare, puteți primi alerte atunci când cel mic începe să se miște.
Dacă cel mic se trezește, iBaby Monitor, vă pune la dispoziție mai multe opțiuni:

  • puteți să porniți un cântecele – aplicația vine preinstalată cu câteva cântecele în engleză, printre care: Mary had a little lamb, Thumbelina (Degețica), Twinkle twinkle little star, etc
  • puteți adăuga din telefon orice piesă din Music Library
  • puteți să porniți o înregistrare proprie făcută în prealabil – de exemplu cântecelul preferat cântat chiar de voi
  • puteți să începeți un dialog cu cel mic – iBaby Monitor fiind dotat cu speaker și microfon

Ce e cu adevărat grozav, este că o dată configurat iBaby Monitor la rețeau WiFi din casă (funcționează și cu rețele de 2.4Ghz și 5Ghz), puteți accesa toate facilitățile device-ului de pe smartphone-ul propriu, de oriunde ați fi – iBaby Monitor fiind astfel de un real ajutor atunci când de exemplu sunteți la birou și vi se face dor de cel mic, sau când sunteți într-o deplasare la mii de km de casă și vreți să îl vedeți și să “vorbiți” cu bebe sau dacă bona e nouă și vreți să monitorizați cum se comportă cu moștenitorul/moștenitoarea. 🙂
iBaby Monitor se configurează foarte ușor – vă conectați cu smartphone-ul la el prin cablul de încărcare al telefonului, parcurgeți câțiva pași în aplicația dedicată astfel încât iBaby Monitor să se conecteze la rețeaua WiFi a casei și sunteți gata. Există setări avansate pentru calitatea stream-ului video, pentru temperatură, cântecele. și așa mai departe.
Noi ne-am distrat maxim testând iBaby Monitor și chiar dacă nici Iancu, nici Ioana nu mai sunt bebeluși – vedem multiple modalități prin care ne-am putea distra/juca cu acest produs. De exemplu, dacă cei mici sunt obișnuiți cu vocea unui părinte la culcare și părintele respectiv este plecat de acasă – se poate conecta la iBaby Monitor pentru a le citi celor mici povestea favorită.
iBaby Monitor poate fi cadoul perfect la orice baby-shower sau petrecere de botez – părinții cu siguranță îl vor aprecia.

iBaby Monitor – galerie foto/video producător