Copiii care își doresc un cățel de care să aibă grijă și nu vor să-l ia de la un pet shop sau cei care iubesc animalele și vor să le ofere câteva zeci de minute de afecțiune sunt invitați, cu tot cu părinți, în acest week-end la DogTown, pentru că astăzi sunt Zilele Porților Deschise.
Centrul se află în comuna Uzunu (DN5 spre Giurgiu) iar cei care nu au mașină sau nu doresc să meargă cu ea au parte de transport gratuit, cu plecare de la ora 12:00, din Piața Unirii (magazinul Adorama, la baza dealului Mitropoliei) veți recunoaște autocarul după are sigla DogTown din parbriz.
Odată ce veți ajunge în “Orașul Cățeilor” veți putea vizita toate cele 9 hectare pe care se întinde centrul și veți putea socializa și chiar plimba câți căței vreți, din cei aproape 400 cazați aici. În plus, pentru cei curioși ori cei care au întrebări, medicii veterinari vor răspunde la orice nelămurire.
Pentru copii se organizează și concursuri de basket, pingpong și badminton, care, sub îndrumarea lui Scooby Doo , vor putea câștiga o mulțime de premii.