clasic e fantastic ateneul roman
Pentru că biletele se dau cum se dădea pâinea caldă cu ani în urmă, am decis să vă anunțăm din timp că pe 4 decembrie are loc un nou spectacol Filarmonica „George Enescu”, Asociația „Clasic e fantastic”.
Spectacolul are loc la Ateneul Român și începe la ora 11:00, finalizându-se la 13:30 și este susținut de Orchestra Medicilor „Dr. Emil Nichifor”, Dirijor Iosif Ion Prunner, Saint Saëns – Carnavalul animalelor.
Solişti: Toma Popovici, Raluca Ouatu, cu concursul balerinei Madalina Stoica și cu participarea elevilor de la Genesis Collegiate şi Liceul Mark Twain din Bucureşti.
Atenție mare, biletele se pun în vânzare la casa de bilete a Ateneului Român începand cu marti, 22 noiembrie, ora 12, adică începând cu săptămâna viitoare. Preţul unui bilet este de 10 lei pentru părinți și 5 lei pentru elevi și studenți. Dacă ai voștri nu au împlinit încă 7 ani, intrare este gratuită, dar trebuie să știți că nu vor beneficia de un loc în sala de spectacol.

Rezervări doar pentru grupuri de peste 25 de persoane se pot face la info [@] fge [.] org [.] ro. Pentru mai multe detalii dați un telefon la 021-315 6875 – Casa de Bilete.
Voi ați fost până acum la un spectacol Clasic e Fantastic?