Stem SURE – Banca daneza de recoltare a celulelor stem, si compania de training Mind Learners, prin divizia de parenting Mind Learners Baby, organizeaza, incepand cu data de 14 iulie, seria de 12 mini-cursuri pentru parinti: „Cum sa cresti un copil fericit”.
In cadrul modulelor interactive de cate 2 ore, programul pune la dispozitia parintilor cele mai noi descoperiri stiintifice despre relatiile fericite cu cei mici. Participantii vor avea ocazia de a se descoperi si intelege pe ei insisi ca oameni si parinti si vor gasi instrumente practice pe care le pot aplica in educarea copilului lor.
Cursul cuprinde urmatoarele module: “Cine esti tu ca parinte?”, „In burtica – modul pentru gravide”, „Parintii si gandirea lor” ( I si II), „Parenting-ul e munca in echipa”, „Copiii si inteligenta”, „Copiii si fericirea“, „Copii si emotia” (I si II), „Efectul profetiei autoimplinite” (I si II) si „Copilul Moral”.
Primul modul – „Cine esti tu ca parinte? / Cele 5 butoane magice ale emotiei si felul in care ele influenteaza dezvoltarea copilului tau” – va avea loc joi, 14 iulie, la sediul Stem Sure (Str. Randunelelor nr. 9, Bucuresti), intre orele 17.30 si 19.30.
Pentru a celebra parteneriatul dintre Stem SURE si Mind Learners Baby, acest prim modul este GRATUIT pentru clientii Stem SURE!
Costul urmatoarelor module este de 80 RON/persoana/modul.
Modulelele au tematici distincte – parintii pot alege sa participe la unul sau la mai multe, in functie de interesele si optiunile fiecaruia.
Dr. Anne Plesuvescu, Mind Learners: „Am creat acest program pentru ca toti parintii merita sa afle informatiile extrem de valoroase pe care stiinta le detine astazi despre fericirea lor si a copiilor lor. Mai mult decat atat, pentru ca experienta fiecarui parinte conteaza si pentru ca fiecare copil este unic, ne dorim sa construim in jurul acestor cursuri o adevarata comunitate de parinti care pot invata impreuna si impartasi experiente legate de cresterea micutilor lor”.
Dr. Bogdan Ivanescu, Stem SURE: “Am creat acest parteneriat pentru a fi alaturi de familiile care ne calca pragul, dincolo de momentul nasterii celui mic. Obiectivul nostru este sa ajutam parintii sa deosebeasca miturile despre cresterea copiilor de adevarurile demostrate stiintific. Acest program le va oferi ocazia de a gasi solutii creative la dilemele meseriei de parinte – cea mai dificila meserie din lume, una din care nu putem pleca in concediu, nici iesi la pensie”.
Va asteptam cu drag la curs, ca sa descoperim impreuna cum putem creste copii fericiti!
Va invitam sa va inscrieti la adresele: parenting@mindlearners.ro si parenting@stemsure.ro.
 
Despre Stem SURE
Stem SURE este compania de recoltare a celulelor stem care detine caracteristici unice, pe care majoritatea companiilor de profil din Sud-Estul Europei le pot oferi doar separat. Stem SURE este singura companie din Romania si din Sud-Estul Europei care ofera clientilor sai rezultatul procesarii probei de sange placentar in termen mediu de 36 de ore.
 
Despre Mind Learners
Mind Learners este o companie de training si coaching care utilizeaza cele mai noi concepte din neuro-stiinta pentru sustine indivizii si organizatiile in dezvoltarea lor. Mind Learners Baby este divizia de cursuri dedicate special parintilor, a carei misiune este sa ofere acestora instrumente si informatii de ultima ora pentru cresterea copiilor lor.