Știți despre proiectul VeloTura? Ne propune să ieșim cu bicicleta câte o zi pe anumite trasee frumoase ce trebuie vizitate de oricine, la orice vârstă.
Sâmbăta aceasta, adică pe 23 noiembrie, suntem invitați în zona Brebu, de fapt copiii sunt invitați să biciclească de zor, pentru că este vorba despre un eveniment dedicat celor mici. Vor vedea obiective precum Turnul și Casa Domnească sau Cheile și Lacul Brebu și pentru că vremea se anunță bună rezultatul va fi peste măsura așteptărilor!
Organizatorii, adică VeloTura, ne asigură că traseul este suficient de ușor ca să poată merge și copiii, dar asta nu înseamnă că trebuie să uităm echipamentul de protecție acasă. Distanța totală este totuși de 20 de kilometri (e drept mult pe asfalt în zonă fără trafic și există o variantă de scurtare de 6 km a traseului)
Costul turului este de 50 de lei, iar dacă vreți să nu vă faceți griji de transport și vreți să uitați de mașină acasă, atunci vi se poate organiza și transportul cu tot cu bicle pentru alți 50 de lei.
Astăzi este ultima zi pentru înscrieri așadar săriți repedeee! Înscrierile se fac AICI, direct la Tabere cu suflet.
Sursă foto: amydunnit.tumblr.com.