Dragi și drage, “Prima lecție de zbor” pe Aeroportul Henri Coandă are loc și anul acesta. Dacă vă e un pic străin conceptul vă spun că sunt zboruri speciale pentru copiii care vor să afle cum e într-un avion.
Lecțiile au loc de Ziua Copilului și pe 2 iunie, iar biletele s-au pus în vânzare de astăzi. După experiența anilor trecuți trebuie să vă grăbiți pentru a prinde un loc, așa că nu stați pe gânduri.
În total sunt șase zboruri speciale dedicate celor mici. Copii vor asista la o lecţie de pilotaj pe înţelesul lor, vor afla lucruri noi despre activitatea de pilot şi etapele unui zbor, evident: vor vizita cabina piloţilor. La final primesc chiar diplome de piloți juniori și manuale de zbor. How cool is that? 🙂
Lecția de zbor durează cam 40 de minute, iar cei care participă trebuie să aibă cel puțin 3 ani împliniți. Cei care nu au încă 2 ani sunt primiți în avion doar cu un părinte de mână, cu alte cuvinte dacă aveți copii mai mici vă veți distra și voi alături de ei.
Distracția costă 10 lei pentru copii și 250 de lei pentru adulți. Copiii cu vârste de peste 12 ani vor putea achiziţiona bilet conform tarifului de adult, însa nu pot fi consideraţi însoţitori pentru alţi copii minori.
Biletele se cumpără de la agenţiile Tarom din aeroportul Henri Coandă, Splai, Piaţa Victoriei şi Ploieşti, iar locurile sunt limitate.
Mai multe informații și programul complet de zbor le găsiți în comunicatul de presă din secțiunea noastră specială.
Sursă foto: EvelynGiggles/ Flickr.com.