Dacă vreți să luați o pauză de la citit povești sau dacă vreți să ascultați povești citite de o vedetă care le va oferi cu siguranță o cu totul altă imagine, atunci sunteți invitați mâine de dimineață, de la ora 11.00 – dar asta este “dimineață” sâmbăta, la Muzeul Naţional al Satului Dimitrie Gusti. Aici, actorul Florin Piersic Jr. ne citește o poveste. Teoretic, povestea este specială pentru cei mici, dar sunt convinsă că și cei mari se vor bucura de fiecare cuvânt dacă nu mai mult decât copiii, atunci cu siguranță la fel de mult. 🙂
Povestea cu pricina se numește Aventurile lui Habarnam, scrisă de Nikolai Nosov. În cazul în care nu ați citit-o încă vă spun că este vorba despre o minunată carte de aventuri care au loc în Orașul Florilor. Locuitorii orașului sunt prichindei cu nume care spun totul despre ei, precum Limonadă, Acuarela, Posibil sau Probabil. Ce face Habarnam? El sărmanul nu știe să facă nimic, chiar dacă încearcă pe rând să devină pictor, poet sau șofer. De aici încolo nu vă mai povestesc eu nimic, ci vă las pe voi să descoperiți mâine, alături de Florin Piersic Jr.
După lectură se lasă cu o petrecere încinsă de actorii de la Teatrul Zurli.
Preţul unui bilet este de 10 lei pentru adulţi şi 2,5 lei pentru copii.
Informaţii şi rezervari la: Biroul Pedagogie Muzeală Cornel Dumitrescu 021.317.91.03/int.195; Zurli – 0728.295.872 sau Clasa 1e – 0720.222.020.