noaptea de sanziene in livada muzeului Minovici
Ştiţi care e surpriza? Ne-am gândit că poate v-aţi plictisit de recomandările noastre şi, cum cititorii noştri sunt mai fideli ca ai lor, vă spunem ce recomandă alţii. Am tras cu ochiul la SuntPărinte.ro şi am găsit câteva chestii interesante. Să începem cu “Artă şi Sânziene la Minovici” – un spectacol pentru adulţi şi copii, susţinut de Felicia Filip, pe 26 iunie, la Casele Minovici (pe lângă Fântâna Mioriţa). Evenimentul începe la ora 19.00 şi intrarea este gratuită.
Urmează piesa de teatru de la Teatrul Ion Creangă – “Războiul bucatelor”. Acest spectacol este programat pentru duminică, 27 iunie, de la ora 11.00 şi este dedicat copiilor cu vârste de peste 8 ani. Unde? La Sala Rapsodia, de pe Lipscani, nr. 53. Preţul unui bilet începe de la 7,5 de lei, până la 9,5, pentru copii şi între 10 şi 13 pentru adulţi (depinde de categorie).
Suntpărinte.ro recomandă şi o ieşire la Muzeul Naţional Cotroceni, la expoziţia “Palatul Cotroceni – Palat al Pionierilor”. V-aţi prins, da? E o expoziţie de fotografii cu pionieri, dar găsiţi şi uniforme, insigne, cravate (ce culoare era şnurul vostru? 🙂 Asta ca să le arătăm copiilor cum era pe vremea noastră :P.
Sau poate vreţi un atelier de creaţie? Puteţi alege între “Căsuţa din poveşti”, la Muzeul Ţăranului Român şi “Design grafic pentru copii” la Muzeul Naţional de Artă Contemporană (MNAC). Primul are loc în fiecare sâmbătă, între 15.00 şi 17.00, sau miercuri, între 10.00 şi 14.00 (până pe 18 august) , al doilea are loc în fiecare sâmbătă (până în octombrie), de la ora 11.00 şi este pentru copii între 8 şi 14 ani.
Şi am încălecat pe o şa şi v-am spus altceva. Aşa că… rămâneţi pe UrbanKid.ro, că şi la alţii e la fel 😀