Africana la Cetatea Genesis
Nu e glumă, e pe bune. Vine Africa în Parcul Herăstrău, în weekendul acesta, pe 27 iunie, de la ora 10.00. Vorbim despre Africana – un eveniment organizat de Centrul Cultural al Fundaţiei Genesis şi dedicat Africii. Sunt aşteptaţi copii, părinţi, bunici să ia o doză de viaţă africană în 2.500 de metri pătraţi de spaţiu verde.
Pentru copii se vor organiza trei workshop-uri: Animale africane (vor colora zebre, girafe, hipopotami, etc), Măşti tribale (vor crea măşti din materiale reciclabile) şi Tricouri de inspiraşie africană (vor picta modele africane pe tricouri). Organizatorii au pregătit şi un meniu african: gogoşi cu ghimbir şi banane, salată tabouleh, chifteluţe din legume şi soia, orez cu legume, clătite umplute cu legume în sos de arahide.
Va exista şi un colţ african unde jurnaliştii Tea Teodorescu şi Tudor Vintiloiu vor povesti despre viaţa din sudul Etiopiei, iar Mbela Nzuzi, originară din Congo, va vorbi despre lucrurile impotante pentru africani.
Dacă aveţi chef, poate vă băgaţi la o sesiune de dansuri tribale (e gratis). Şi, după ce vă trageţi un pic sufletul de la dansuri, poate tineţi un concert la tobe africane.
Evenimentul se va incheia cu un Carnaval African (vor defila toate triburile).
Taxa de participare este de 35 de lei per familie cu 1 copil, al doilea copil din familie are 50% reducere – ultimul scapă turmaaa :P.
Mai jos aveţi desfăşurătorul, ca să ştiţi în ce vă băgaţi 🙂 .
Program Africana
iată si harta “cetății”:
Cetatea Genesis din parcul Herastrau
Sursa imagine: Peter Ito / Flickr