Silvia
Ca să nu mai lungim vorba, vom explica pe larg la ce se referă titlul. Teatrul Național de Operetă ”Ion Dacian” vine cu o propunere pentru spectatorii care au copii: pot veni cu ei la operetă. În timpul pieselor de operetă, instituția a pregătit un spațiu și un program numai și numai pentru copii. Astfel, în timp ce părinții urmăresc piesa ”Silvia”, copiii de vârstă preșcolară sunt invitați să participe la Sărbătoarea de la curtea Micului Prinț, sâmbătă 17 aprilie, și duminică, 18 aprilie, de la ora 18.30.
Cei mici vor avea parte de un program antrenant, coordonat de Mioara Ifrim, actrița Teatrului Național de Operetă, alături de câțiva studenți ai Facultății de Teatru.Vor fi numere de coregrafie, lecții de desen, mimă, marionete haioase și jocuri pe care ajutoarele Prințului si Zâna cea Roșie le-au pregătit.
Accesul în incinta Studioului se va face cu 30 de minute înaintea începerii spectacolului, în baza prezentării biletului pentru spectacol (al părintelui), a biletului special pentru copil și a unei declarații, pusă la dispoziția părinților de personalul Studioului. Biletele pentru copii sunt disponibile doar prin rezervare telefonică sau e-mail. În baza acestor rezervări, biletele se vor putea achiziționa de la casa de bilete a teatrului în seara evenimentului. Prețul unui bilet pentru copii este de 21 de RON.
Pentru rezervări de bilete: maria.borteanu@opereta.ro, nr. tel: 0758 111 282.
Foto: Mihai Cosma pentru Art Act Magazine