La Colmenita
Zilele acestea, urmează să vină la București (tocmai din Cuba) o trupă de teatru pentru copii.
Compania de teatru despre care vă spuneam se numește ”La Colmenita” (Stupișorul) și va veni luna aceasta în turneu în Romania. Știm că invitația a fost lansată de Palatul Copiilor, împreună cu Fundația ”Meloritmic”, cu sprijinul Ministerului Educației, Cercetării, Inovării, Tineretului și Sportului și Ministerului Culturii și Patrimoniului Național din România.
Mai știm că pe 6 august vor fi la Palatul Național al Copiilor, în București, după care urmează să plece să susțină câteva spectacole și prin țară. Deocamdată, alte informații despre acestea nu avem, dar o să vă ținem la curent. Râmâneți alături de noi, că nici nu știți ce pierdeți! 🙂
Ceea ce știm sigur, că de fapt, de asta ne-am apucat să scriem acest text, este că duminică, pe 8 august, vor susține un spectacol la Muzeul Satului ”Dimitrie Gusti”, de la ora 14.00. Știți unde e… E ăla de pe Kiseleff.
Să vă mai zicem câte ceva despre ”La Colmenita”. Trupa a fost fondată prin `90 și este prima companie de teatru de copii și tineret din Cuba, iar din 2007 este Ambasadorul Bunăvoinței pentru UNICEF.