Nu știu dacă mai țineți minte din anii trecuți de programul Teatru, stradă și copil. Sub motto-ul “Fă ceva diferit! Ia un copil şi du-l azi la teatru!“, teatrul nu mai este un loc unde trebuie să ne ducem noi, ci vine el la noi în cartier. Exact… după ideea “dacă muntele nu vine la Mohamed…” 🙂
Spectacolele vor dura până pe 22 septembrie, așa că avem timp berechet pentru a ne bucura de teatru împreună cu cei mici, dar asta nu înseamnă nici pe departe că trebuie să ne culcăm pe o ureche și să spunem că avem timp. Acestea sunt organizate de către Teatrul Itinerant Ţăndărică, în Parcurile “Alexandru Ioan Cuza” (IOR)- Sector 3, ”Lumea Copiilor”- Sector 4 și ”Crângași”- Sector 6, la Grand Cinema Digiplex din Băneasa Shopping City, cât şi la Sala Lahovari a Teatrului Ţăndărică.
Foarte important de știut este că programul “călătorește” prin toată țara, astfel că Teatrul Ţăndărică va susţine spectacole în mai multe orașe din țară precum Arad, Câmpina, Urziceni, Buzău, Piteşti, Oradea şi chiar din Republica Moldova – Chişinău.
Prețul unui bilet este foarte mic: dacă veniți în grup organizat plătiți doar 9 lei pe bilet în timpul săptămânii, iar individual prețul este de 11.5 lei pentru copii și cu 2 lei mai mult pentru adulți.
Cum aflați când au loc spectacolele? Dați un like pe pagina de Facebook a Teatrului Țăndărică și fiți cu ochii și pe noi (pentru că vă vom mai aduce aminte din când în când de existența spectacolelor)