Amicii de la Zurli au pregătit o super veste pentru fanii spectacolului “Am o căsuță mică”: se lansează CD-ul cu cele mai noi cântece și hit-ul “Am o căsuță mică”. Melodia a fost lansată în vara anului trecut, iar micuții care vin la spectacole știu toate versurile, nici nu este de mirare având în vedere faptul că pe Youtube a adunat până acum 500.000 de vizualizări.

CD-ul de care vă povesteam are în total 10 piese pentru copii, cântece originale compuse si orchestrate de Cornel Sorian, pe versuri de Mirela Retegan și este produs de A&A Records.
Desigur că cei din Gașca Zurli vor și juca spectacolul Am o căsuță mică.
Gaşca Zurli are nevoie de o căsuţă în care să locuiască toate animăluţele de pluş prietene. Aceasta se construieşte chiar sub ochii celor mici, iar Tura Vura vine să o strice. Prietenii din Gașcă, ajutați de copiii din sală, reușesc să o sperie, ademenind-o cu mâncare sănătoasă – tocaniţă de legume şi salată de fructe. Tura Vura, vrăjitoarea care mănâncă numai cartofi prăjiţi şi ciocolată, este nevoită să promită cu degetul pe nasuc că o sa mănânce sănătos daca vrea să fie primită în Căsuţa Zurli. Zâna Bună le dă o mână de ajutor celor din Gaşcă și le înfrumusețează căsuța cu steluța ei norocoasă.
După spectacol, Gașca ZURLI, împreună cu prietenii de la Radio ZU și cu toți Zurlifanii va filma videoclipul super hitului Am o căsuță mică!
Când? Duminică, 27 aprilie, de la ora 11:00. Unde? La Palatul Național al Copiilor.
Costul unui bilet este de 40 lei de persoană.
Puteți citi mai multe detalii și în comunicatul de presă oficial.