Despre filmul Before Midnight ați auzit cu siguranță, fiind a treia ecranizare a seriei Before (Sunrise, Sunset și acum Midnight). Criticii de film de peste granițe și presa din străinătate au laudat deja filmul și mesajele pe care acesta le transmite, ba chiar unele publicații au scris că Before Midnight este cea mai importantă poveste de dragoste cinematografică din toate timpurile. Cu alte cuvinte, e musai să ajungeți la film, peliculă a cărei premieră are loc luna aceasta: pe 26 iunie, la Palatul Național al Copiilor din București.

Evenimentul se bucură de prezența lui Ethan Hawke, care vine în București atât pentru premiera ultimului său film, cât și pentru a atrage atenția și a susține investițiile în educația timpurie copiilor fără posibilități materiale, cu ajutorul proiectul Before It’s Too Late. Premiera filmului este organizată de Asociația OvidiuRo, iar organizatorii vor să strângă cu ajutorul evenimentului fonduri pentru continuarea programului “Fiecare Copil în Grădiniță”, care sprijină educația copiilor de mici și integrarea lor în școală și societate, indiferent de statutul financiar al familiei.
Prețul pentru premieră nu este mic, dar susține proiectul educațional despre care vă povesteam mai sus, așadar este “justificat” dacă pot spune așa. Vizionarea filmului și o întâlnire cu Ethan Hawke, dar și pentru a susține educația copiilor, biletul costă 150 de lei, la VIP cocktail biletul de intrare e de 300 de euro.
Citiți mai multe detalii despre evenimentul Before it’s too Late biletele puteți cumpăra online de pe site-ul oficial al Asociației Ovidiu.