Ziua Iubitorilor de Animale” este un eveniment organizat de Asociația Română a Iubitorilor de Animale, Smart Event Marketing și Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement București, organizații care ne invită pe 7 septembrie în Parcul Izvor, de la ora 14:00 să ne distrăm, dar să și aflăm informații noi despre necuvântătoarele din jurul nostru.
ziua iubitorilor de animaleCei care își doresc un animal de companie trebuie să știe că pot adopta unul de la DogTown, cel mai mare adăpost de căței comunitari din București, care va aduce zeci de prieteni în căutare de faminii noi. În plus, dacă veți adopta un cățeluș, veți primi și un pachet de “Bun venit în familie” cu hrană și accesorii pentru noul vostru prieten.
Copiii, dar și adulții, pot participa la un workshop special pentru creșterea și îngriirea animalelor, de unde vor afla sfaturi practice de la veterinari și nu numai.
Se lasă, desigur, și cu face paiting, karaoke pentru copii, concursuri multe și baloane modelate, dar despre acestea și despre expozițiile de acolo veți afla direct pe 7 septembrie. Ne vedem acolo?