Toată lumea este în vacanță, așadar nu avem foarte multe evenimente de recomandat în acest final de săptămână. Nu uitați însă că în parcul Herăstrău ne așteaptă în continuare Roaba de cultură cu programe inedite și dacă aveți chef de shopping, atunci dați o fugă până la Dianei 4 unde e Yard Sale de final de august și se lasă cu lucruri cu istorie și povești. recomandari evenimente

  • Duminică – 24 august

=> Duminică suntem așteptați cu mic, cu mare la un atelier / spectacol pentru copii. Este vorba despre “Poveştile pietrelor”, destinat copiilor de până în 4 anișori. Spectacolul e senzorial, iar cei mici vor afla mai multe informații despre textură, culoare, asemănare, sunet, joc, prin joaca cu pietrele – vedeți mai multe detalii despre eveniment.
=> Tot duminică avem un atelier pentru copilași mai măricei un pic – vârsta recomandată fiind de 3 – 12 ani – atelierul se numește „Şoşoneii veseli”, iar copiii sunt invitați să își personalizeze încălțămintea, după bunul plac și personalitate – puteți accesa anunțul oficial pentru detalii utile.
=> Nu uităm să vă spunem că la Antipa, mai exact în grădina muzeului, duminica aceasta se lasă cu teatru pentru copii. Compania de teatru Lupeto vă invită de la ora 11:00 la spectacolul de teatru “Punguța cu doi bani”. Prețul unui bilet pentru adult este de 40 de lei, iar pentru copii e de 20 de lei, pentru rezervări sunați la 021.305.60.31.

  • Luni – 25 august

=> Săptămâna începe și cu voie bună, dar și cu ateliere de teatru pentru copii. Fundația Calea Victoriei invită copiii, în perioada 25 – 29 august, de la ora 18:30, la Primii pași în Actoriei – atelier pentru copii de 4 – 6 ani, susținut de actrița Smaranda Caragea – citiți mai multe detalii direct din comunicatul de presă dedicat.
Voi ce faceți în acest super weekend?
Sursă foto: Private user/ weheartit.com.