Weekend-ul acesta, temperaturile au cam domolit și evenimentele, dar avem destule cât să ieșim din casă și să ne bucurăm de soare, dar și să stăm la adăpost la umbră. Dacă nu ați mai făcut de mult timp baloane din săpun, atunci vă recomandăm să încercați unele care “țopăie” sau cele în care nu va ieși un singur balon, ci sute de balonașe mici și colorate.
recomandari evenimente copiiNe întoarcem însă la ”evenimentele noastre” și vă spunem că Roaba de cultură continuă în acest final de săptămână cu la fel de multe evenimente faine, printre care ateliere, filme, workshop-uri, toate pentru adulți și pentru copii în același timp – vedeți programul complet de la Roaba de cultură.
=> Sâmbătă – 16 august: avem un spectacol special pentru cei mici. E cu aventuri și cu nisip, deci ne aduce aminte de mare. Începe de la ora 10:00 și este de fapt un spectacolul-atelier, special pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 3 și 12 ani – vedeți mai multe detalii despre eveniment din anunțul oficial.
=> Duminică – 17 august: ni s-a pregătit un atelier de lectură interactivă şi creativitate. Se numește „Din lumea celor care nu cuvântă” și este recomandat celor cu vârsta cuprinsă între 3 și 12 ani – aflați toate informațiile de care aveți nevoie din comunicatul de presă oficial.
Cam acestea sunt evenimentele pentru copii despre care am aflat noi, dar dacă mai știți de altele ne-am bucura să ne dați de veste în comentarii. Voi ce planuri aveți pentru acest weekend călduros?
Sursă foto: LittleBeautifulThings/ weheartit.com.