Azi începe Baby Expo și cu asta am spus tot 🙂 . Daaaar să intrăm un pic în detalii… So, Baby Expo vă așteaptă pe toți, cu mic cu mare, până duminică, 19 septembrie, la Sala Polivalentă. Programul de vizitare începe de la ora 10.00 și se termină la ora 19.00, mai puțin duminică (atunci se închide prăvălia la ora 16.00). Intrarea costă 10 lei (doar pentru adulți, copiii intră gratis).
O să găsiți o grămadă de standuri cu tot felul de produse, atât pentru copii, cât și pentru mămici/burtici. O să aveți parte și de reduceri și oferte speciale din partea expozanților, tombole, puteți participa la seminarii, jocuri, concursuri… nebunie curată! 🙂
De exemplu, copiii pot concura la Piticii Sportivi, la Salsa Baby sau la competiția bebelușilor care merg de-a bușilea.
Partea care nouă ne place cel mai mult e că la astfel de evenimente mergi fără nicio grijă. Ai unde să schimbi scutecul dacă e nevoie, copilul n-are cum să se plictisească – există spațiu de joacă, plus alte atracții pe lângă.
Aaa, și să nu uităm, îl puteți scoate pe bebe la restaurant – s-a deschis restaurantul Nestle, La Ursulețul Albastru, unde pe cei mici îi așteaptă meniuri delicioase 🙂 .
Pentru mai multe detalii: babyexpo.ro.