escalada copii
Nu că nu ați știți cu ce să le ocupați copiilor timpul liber, dar e mai bine când găsești toate opțiunile adunate în același loc. Așa au gândit și organizatorii Târgului Ofertelor Extrașcolare. Acesta are loc la Palatul Copiilor, între 16 și 18 aprilie, vor fi prezente aproape toate cluburile și firmele care organizează excursii, tabere sau cursuri pentru copii.
Vor fi amenajate și locuri în care copiii și părinții pot sta de vorbă cu un consilier pentru alegerea activității potrivite.
Pe toată durata târgului, pe scenă vor urca cei mai talentați copii de la Velocity și Blockbusters, Rapsody, Domino și Rogvaiv, alături de Clovnul Marcellino, moderatorul întregului show.
Cei mici vor avea la dispoziție și un cadru special amenajat cu panou de escaladă, asistat de echipa Adventure Camps, cu ”Roata Olarului”, cu lecții de origami, demonstrații de limba engleză și japoneză.
Copiii mai pot participa și la atelierul de educație interculturală, organizat de ACTOR România, unde prin programul ”Aici – Acolo” vor putea testa diferite culturi prin joacă. Ei vor face o călătorie imaginară prin Europa, în care vor fi ghidați de voluntarii A.C.T.O.R din Franța, Germania, Spania, Austria, Ucraina, Estonia și Scoția.
Și, pe lângă toate acestea, organizatorii promit mult mai multe surprize.
Programul de vizitare este următorul:
Vineri: 10.00 – 19.00
Sâmbătă: 10.00 – 19.00
Duminică: 10.00 – 17.00
Intrarea este gratuită 🙂
Sursa foto: svv/Flickr