Cei care vor să afle mai multe informații despre cursuri extrașcolare pentru copii, programe speciale de tip afterschool sau despre ce ateliere creative se organizează în mod frecvent în București trebuie să știe că în acest weekend are loc KidsEducation, târg educațional pentru copii. Nu vă faceți așadar planuri pentru zilele de 26 și 27 aprilie, pentru că la Palatul Copiilor din București avem întâlnire specială.
KidsEducation
La cele prezentate mai sus se mai adaugă exponzați precum grădiniţe, școli, edituri de cărți destinate celor mici, ONG-uri dedicate educației copiilor, și, desigur, spre bucuria celor mici, firme care produc jucării educative.
Evenimentul este dedicat copiilor cu vârsta cuprinsă între 2 și 14 ani.

Invităm toți părinții, bunicii, profesori și educatorii să viziteze târgul KidsEducation. Vor găsi acolo cele mai interesante cursuri extrașcolare și cele mai bune oferte din domeniul educației pentru copii. Expozanții au pregătit și lecții demonstrative, la care vizitatorii pot participa în mod gratuit. De asemenea, părinții vor putea transforma vizita la târg într-un eveniment pentru întreaga familie, deoarece și copiii vor avea parte de câteva suprize plăcute, special pregătite pentru ei. – a declarat Jessie Constantin, director proiect KidsEducation.

Intrarea vizitatorilor este liberă, deci chiar nu aveți nicio scuză pentru care să nu ajungeți la eveniment.