kidsaeducationKidsEducation este un târg educațional care se organizează la Palatul Copiilor din București în perioada 26 – 27 aprilie.
Cu mulți expozanți care vor prezenta atât oferte premium, cât și propria lor viziune asupra viitorului copiilor, târgul se anunță unul de neratat, printre expozanți se numără Clever Children, Garmy Kids, Academia Fantastică sau Orhideea Kids, dar și ONG-uri sau alte instituții sau organizații care sunt dedicate educației copiilor cu vârta cuprinsă între 2 și 14 ani.

”Mă bucură interesul anteprenorilor români pentru acest târg. Sectorul educației premium e în continuă dezvoltare și atrage tot mai mulți investitori, oameni interesați de viitorul copiilor. Astfel, vizitarea târgului se va dovedi un real avantaj pentru părinții care doresc să ofere copiilor cele mai bune alternative în domeniul educației. Fie că sunt în căutarea unei grădinițe, a unei școli sau a unui after-school ori poate sunt interesați de cursuri extracurriculare, KidsEducation este locul în care toți părinții pot face o alegere informată pentru educația copiilor” – a declarat Jessie Constantin, director proiect KidsEducation.

Intrarea vizitatorilor este liberă, iar programul de vizitare poate fi consultat pe site-ul evenimentului vă ținem însă la curent cu alte informații până la eveniment.
Puteți citi și comunicatul de presă aferent pentru mai multe detalii.