Cine vrea cărți pentru copii și nu numai trebuie să fie foarte atenți la textul de mai jos. Prima ediţie de varã a singurului târg de carte pentru copii, miniLibri, va avea loc între 8 și 9 iunie la Muzeul Antipa. Intrarea este liberã pentru toată lumea, iar activitățile sunt multe și frumoase, pentru că pe lângă povești și cărți, organizatorii ne așteaptă cu jocuri, concursuri și tombole cu premii. Pe lângă acestea, vor exista și mai multe ateliere de imaginație, de interpretat și ilustrare povești, ateliere organizate de Şoriceii de Bibliotecã sau de teatru interactiv.
Foarte fain este și faptul că cei mici care ajung la miniLibri vor putea face schimb de cărți între ei. Copiii sunt invitați să aducă de acasă cărțile pe care le-au citit și de care s-au pictisit și să le ofere altor micuți, în schimbul a alte cărți.
Nici în acest an la cea de-a 7-a ediție a târgului nu vor lipsi vedetele, care vor veni să citească sau să reinventeze povești cu ajutorul celor mici.
Mai multe informații despre târg puteți afla de pe pagina de Facebook miniLibri, dar vă ținem și noi la curent cu toate informațiile.