Weekendul acesta avem un program plin. Scurtăm deci introducerea, pentru a afla cât mai multe evenimente frumoase.

  • Joi – 13 noiembrie

=> Joia aceasta începe UrbanEye Film Festival, un eveniment pentru părinți, copii, adolescenți. Festivalul are loc până pe 16 noiembrie, la Cinema Elvira Popescu și este singurul festival din România care promovează discuția despre mediul construit și viața urbană prin intermediul filmului – programul complet și multe alte detalii utile găsiți în comunicatul de presă oficial.

  • Vineri – 14 noiembrie

recomandari de evenimente=> Vineri e zi mare pentru copiii care vor la KINOdiseea. Cele mai bune filme noi pentru copii sosesc din toată lumea, pe marile ecrane din București. KINOdiseea invită toți copiii iubitori de cinema să participe la concurs pentru a face parte din juriul festivalului. Între 14 și 19 noiembrie, KINOdiseea – Festivalul Internațional de Film pentru Copii, vine în întâmpinarea dorinței copiilor de o mică vacanță și se întoarce la București pentru cea de-a șasea ediție – aflați toate detaliile de care aveți nevoie.
=> Tot vineri, de la ora 18.00, dacă ai voștri au între 4 și 8 ani sunt invitați la atelierul creativ „Zâna Toamnă” – citiți mai multe în anunțul oficial.

  • Sâmbătă – 15 noiembrie

=> Sâmbătă avem atelier de cultură generală în limba engleză. Adică joacă și educație în același timp. De data aceasta, atelierul va avea tema “How does the brain work?” – detalii multe găsiți în comunicatul de presă oficial.
=> Tot sâmbătă suntem invitați la campionatul poveștilor la Librăria Humanitas de la Cişmigiu. Este un campionat despre şoricei celebri: Frederick şi Alexander şi soricelul de jucărie de Leo Lionni. Invitata atelierului de povestit şi desenat este scriitoarea Ioana Nicolaie – aflați mai multe detalii.
=> Tot sâmbătă, mămicile, tăticii și viitorii părinți pot afla detalii utile despre alăptare. O întâlnire gratuită organizată de echipa BluParty va avea loc între orele 11:00 și 14:00 – aflați mai multe informații.
=> În cazul în care aveți adolescenți acasă, atunci Fundația Calea Victoriei vă invită sâmbătă la atelierul de Stil vestimentar pentru adolescenți (15-18 ani) – citiți mai multe detalii.
=> Dacă aveți copii mici, de sub 5 ani, atunci sâmbătă sunteți invitați la spectacolul “Poveşti cu umbrele şi umbre” – aflați informații utile.

  • Duminică – 16 noiembrie

=> Finalizăm săptămână cu un spetacol de teatru pentru copii: spectacolul Povestea Puiului de Arici. Fiecare copil are o poveste a propriei descoperiri de sine, o călătorie în această lume, vede și înțelege că ceilalți din lumea lui sunt asemeni lui sau diferiți – continuarea o găsiți în anunțul oficial.
=> “Alba-ca-Zapada”, “Capra cu trei iezi”, “Punguta cu doi bani”, “ Sarea in bucate” sunt doar câteva dintre povestile care ne-au fascinat în primii ani de viata si care acum, adulti fiind, ne amintesc de frumusetea copilariei. Imaginând și jucând personajele poveștilor copii își vor dezvolta expresivitatea, coordonarea, orientarea în spațiu, atenția, creativitatea, lucrul în echipă, comunicarea și memoria – aflați mai multe informații despre atelier din comunicatul oficial.
=> Creative Arts organizează, anul acesta, Balul Mascat din cadrul Festivalului Internaţional de film pentru copii KINOdiseea şi îi invită pe cei mici la un Carnaval inspirat de Alice în Țara Minunilor – citiți anunțul oficial.

  • Marți – 18 noiembrie

=> Marțea se lasă cu fotografii, iar dacă vreți ca cei mici să afle mai multe despre tehnica din spatele acestora atunci mergeți cu ei la un atelier special – aflați mai multe detalii despre atelier.
=> Tot marți, Teatrul Ion Creangă vă invită într-o aventură palpitantă în ţinuturile îngheţate ale nordului, alături de Crăiasa Zăpezii și alaiul ei alb – aflați mai multe detalii.
Voi ce planuri aveți pentru weekend?
Sursă foto: Freppie/ weheartit.com.