Atelier de Muzica si Prezenta Scenica Alina Sorescu
Noi nu ne lăudăm, spunem doar adevărul! Serios, când ne-am lăudat noi ultima oară? Eh, a trecut ceva timp de atunci, deci avem voie să o luăm de la capăt! 🙂
Să vă explic: duminica aceasta, pe 3 aprilie, de la ora 11.00, Atelierul de Muzica și Prezență Scenică pentru copii “Alina Sorescu” ne invită pe toți la spectacolul cu ocazia încheierii primului modul din curs. Concertul are loc la Palatul Național al Copiilor – Sala Mică, iar atunci când spun „ne invită pe toți” mă gândesc la UrbanPărinți cu UrbanKizi – să-i ascultăm cum cântă pe copiii ce au terminat o parte din curs.
Totul clar până acum! Numai că… cei 22 de pici absolvenți vor cânta pentru prima dată în fața publicului și UrbanKid.ro, prin Andreea Inankur, va fi parte din juriu!!!
Cu alte cuvinte, UrbanKid.ro a crescut, s-a făcut mare și acum el este cel care dă note! Să nu vă faceți griji, suntem noi exigenți, dar nu mușcăm pe nimeni, serios, suntem chiar simpatici și iubim toți copiii. 😀

Veniți să-i susținem împreună pe cei mici? Intrarea este liberă și unde mai pui că dacă ai voștri au între 4 și 10 ani și sunt talentați pot să rămână până după spectacol la preselecția pentru următorul atelier al Alinei Sorescu.
Să dăm drumul la cântare așadar!