atelier de martisoare
Vă spuneam ieri că la Muzeul Țăranului Român se dă startul în curând la un târg de mărțișoare de zile mari. Ce ar fi însă dacă le-am face chiar noi împreună cu cei mici? Se spune că lucrurile făcute cu mâna noastră sunt mult mai frumoase decât cele cumpărate deja și unde mai pui că importanța lor crește semnificativ.
La Lumea lui MOMO copiii și părinții sunt așteptați cu mare drag la atelierele de familie care în această duminica sunt destinate realizării de mărțișoare. Cu mărgele, lipici, materiale sau culori suntem așteptați acolo, dar nu ar fi rău dacă am veni și noi cu câteva de acasă, poate facem chiar schimb cu alț părinți și copii dacă ne face cu ochiul ceva din ce au ceilalți, important este doar să avem mâini dibace și imaginație.
Nu uitați să dați de veste dacă mergeți la atelierul de mărțișoare de la Lumea lui MOMO la adresa de mail lumealuimomo [@] gmail [.] com sau la numărul de telefon 0723.565.113. Ar fi frumos să dați și un Join la evenimentul creat pe Facebook, să se strângă cât mai multe familii dornice de joacă.
Sursă foto: Public Domain Photos/ Flickr.com.