Cu cât mai multe ieșiri, ateliere, întâlniri și proiecte frumoase în care sunt implicați copiii cu atât mai bine! Acesta este motivul pentru care încercăm pe cât posibil să adunăm toate aceste evenimente sau spectacole pe UrbanKid.ro, pentru a afla și a vă bucura de ele, dacă sunt și pe placul vostru.
Asociația Galeria Nouă și MNAC organizează (într-o perioadă în care multe proiecte sunt în pauză) proiectul “Să înțelegem arta contemporană”, proiect ce presupune o serie de ateliere pentru copii, întâlniri adresate celor mai măricei, cu vârsta cuprinsă între 8 și 14 ani.
Participarea este gratuită și întâlnirile (în total 10) se concentreză pe informarea și dezbaterea diverselor teme alese de artiștii contemporani, dar și pe dezvoltarea creativității, pentru că cei mici vor fi îndemnați să-și arate latura artistică prin desene sau schițe.
Întâlnirile încep la jumătatea lunii august, iar mai multe detalii despre proiectul “Să înțelegem arta contemporană” găsiți în comunicatul de presă din secțiunea noastră specială.
Sursă foto: rkrichardson/ Flickr.com.