E joi și nu știm de voi, dar noi suntem veseli tare pentru că am început anul cu o grămadă de lucruri de povestit, iar în acest final de săptămână avem evenimente unul și unul pentru copii și adulți. Ce-i drept, cele mai multe sunt destinate copiilor, dar e bine și așa.

Vineri – 24 ianuarie

=> Vineri, dar și sâmbătă, mămicile au întâlnire la care se discută despre siguranța auto. Este vorba despre o întâlnire din seria La Ceai cu Mămici, unde cele prezențe vor afla despre normele de siguranță care ar trebui respectate atunci când avem copii mici în mașină și despre tot felul de lucruri la care ar trebui să fie atente. Vă las cu un comunicat de presă care vă oferă toate detaliie de care aveți nevoie cu privire la acest eveniment.

Sâmbătă – 25 ianuarie

=> De la ora 11:00, copiii mici sunt așteptați la spectacolul “Povestea evenimente copiipuiului de arici”, o călătorie într-o lume specială a poveștii. Spectacolul este unul după povestea Luciei Muntean și este unul distractiv, dar și educativ. Aflați mai multe despre eveniment, direct din comunicatul de presă dedicat.
=> Tot sâmbătă și tot de la ora 11:00 avem spectacolul “Hansel şi Gretel”, vârsta recomandată 3-10 ani. Spectacolul este o adaptare a celebrei povești, cu multe cântece și la fel de multă aventură. Despre bilete, înscrieri și nu numai – în comunicatul de presă.
=> Seara, de la ora 17:00, la Mayaricii avem atelier creativ: “Quilling thrilling”, unde copiii decupează și răsucesc hârtia care se transformă în mâinile lor. Costuri și alte detalii în comunicatul de presă.
=> Puzzle Cafe este locul unde se adună atât sâmbătă, cât și duminică cei care vor să vadă actorii Trupei Zurli în piesa “Zâna Măseluţă şi Caria”, un spectacol educativ și foarte vesel despre spălatul pe dinţi.

Caria, moartă de foame, caută de mâncare. Doar că nu a nimerit în locul potrivit şi nici în cel mai bun moment. Copiii prezenţi la spectacol ştiu cât de important este spălatul pe dinţi şi mai mult, învaţă de la Zâna Măseluţă şi Bunuţa Dănuţa metoda cea mai bună de eliminare a Cariei: zgomotul periuţei de dinţi. “Dinţii de sus se perie-n jos, dinţii de jos se perie-n sus. De masele nu uitaţi  să le periaţi!” – e refrenul pe care îl vor cânta cei mici toată ziua după vizionarea acestui spectacol.

Dacă vă sună bine, cu un click ajungeți la mai multe detalii despre eveniment
=> Astronomul Adrian Sonka ne așteaptă de sâmbătă la cursul Miraculosul cer înstelat – Atelier de Astronomie pentru copii (8-13 ani), unde cei prezenți vor afla despre galaxii, stele, constelații sau eclipse – dealii în comunicatul dedicat. 

Duminică – 26 ianuarie

=> Dimineața de duminică sitele ne invită să le împodobim. Da, ați citit bine, de la ora 11:00 are loc atelierul ’’Site împodobite’’, pentru copii cu vârsta curpinsă între 3 și 10 ani. Obosite de atâta cernut, sitele au hotarât că a venit timpul să se transforme şi să se dichisească. Dar nu se descurcă singurele, au nevoie de talentul şi ajutorul vostru. Despre atelier și alte informații utile – în comunicatul de presă dedicat.
=> La Mayaricii avem teatru colorat – “Ursul păcălit de vulpe”, destinat tuturor celor trecuți de 2 ani, inclusiv bunicilor – cum vă înscrieți și cât costă biletul aflați din comunicatul de presă special.

Luni – 27 ianuarie

=> Începem săptămână în forță, cu un atelier despre agresivitate, destinat părinților cu micuți de toate vârstele. Se va discuta ce se ascunde în spatele unui comportament agresiv, cum influențează  sau nu mediul și jocurile agresivitatea și multe altele – aflați mai multe din comunicatul de presă oficial.
Voi ce faceți în weekend?
Sursă: Luciano Meirelles/ Flickr.com.