Dr-Louis-NorbeckUltima lună a anului vine cu daruri și sub formă de întâlniri frumoase. Una dintre acestea este conferința cu Louis Norbeck, de la care vom afla despre inteligențele multiple, instrumentele de evaluare a inteligențelor multiple, cum ne putem da seama despre felurile de inteligențe predominante copilului.
În cazul în care nu știați, teoria inteligențelor multiple este uan fundamentată de Howard Gardner și este aplicată în cele mai bune școli din lume.

Gardner, profesor de Cogniție și Educație la Harvard Graduate School of Education, a pus sub semnul întrebării ideea că inteligența este o capacitate generală cu o singură dimensiune deținută de fiecare persoană. Gardener definește existența mai multor inteligențe care caracterizează în mod unic fiecare individ în parte.

Metodologia de predare FasTracKids se bazează pe principiul inteligențelor multiple și creează un mediu atractiv pentru fiecare elev, stimulându-i și cultivându-i tipurile de inteligențe ce îl particularizează.
Această abordare îi oferă fiecărui copil o experiență mai profundă și mai plăcută de învățare, constituind o ocazie unică pentru a-și pune în valoare unicitatea.
Primul pas în aplicarea acestui model de învățare este să identificăm tipurile de inteligență ce îi caracterizează pe copiii din cursurile noastre.
.

Conferința are loc peste câteva zile, de 6 decembrie, între orele 18:00 și 21:00, la Amfiteatrul A.I. Cuza din cadrul Camerei de Comerț și Industrie a municipiului București (B-dul Octavian Goga, nr 2, sector 3)
Prețul biletului de participare la conferința: 120 de lei, iar formularul de înscriere poate fi accesat și online, pe ftk.ro.
Cum vă sună conferința de la început de lună?