Dacă săptămâna trecută vă anunțam că la Teatrul Ion Creangă se joacă piesa “Carolina și poneiul”, astăzi venim cu program complet și cu fotografii de la spectacol plus mai multe detalii despre piesa de teatru.
Descrierea spectacolului sună cam asa: “Povestea unui copil care are nevoie de afecţiune pentru a creşte fericit, iar întreaga acţiune se desfăşoară în lumea fantastică a circului Stromboli. Din această trupă face parte şi familia Carolinei, fetiţa care, deşi are 14 ani, arată ca la 6. Micuţa a încetat să mai crească pentru că nu mai simte atenţia părinţilor şi este copleşită de certurile acestora”, iar când am citit asta recunosc sincer că m-am gândit că nu este chiar o piesă de teatru pentru copiii mici. Cu toate acestea, sala a fost duminica aceasta mai mult decât plină, iar toți piticii prezenți s-au bucurat și au susținut personajele pozitive, ba chiar, la un moment dat, unii erau atât de absorbiți de poveste încât au început din sală să-i ia apărarea Carolinei.
Spectacolul este unul plin de culoare, cântece și energie, din care fiecare înțelege câte ceva. Dacă părinții trec de culori și costumele de scenă și-și dau seama cât de importante sunt sprijinul și iubirea acordate celor mici, copiii se bucură de finalul fericit și de fiecare replică amuzantă a actorilor.
Piesa de teatru “Carolina și poneiul” se joacă săptămâna aceasta la Teatrul Ion Creangă și dacă vreți să mergeți la teatru de copii, eu zic că e o super ocazie și că merită să ajungeți la spectacol.
În cazul în care credeți totuși că ai voștri sunt prea mici pentru o astfel de poveste sau pur și simplu nu vă face cu ochiul spectacolul de mai sus, atunci puteți alege altă piesă, aveți tot programul mai jos:

  • Miercuri, 2 mai, ora 10.00,
    Spectacol Sămânța Vrăjită
    Scenariu de Mihai Manolescu, după o idee de Maria Manolescu
    Durata: 1 oră şi 40 de minute
    Pentru copii peste 8 ani
  • Joi, 3 mai , ora 10.00,
    Spectacol Sămânța Vrăjită
    Scenariu de Mihai Manolescu, după o idee de Maria Manolescu
    Durata: 1 oră şi 40 de minute
    Pentru copii peste 8 ani
  • Vineri, 4 mai, ora 10.00,
    Spectacol Carolina si poneiul
    de Laurențiu Budău, adaptare scenică Cornel Todea
    Durata: 50 minute
    Pentru copii peste 8 aniOra 18.00, spectacol Baloane Colorate
    Un spectacol de Anca Sigartău
    Durata: 30 de minute
    Pentru copii între 1 şi 3 ani
  • Sâmbătă, 5 mai, ora 11.00,
    Spectacol De-aş fi Scufiţa Roşie
    De Ioan Gârmacea, dupã Charles Perrault
    Durata: 1 oră şi 40 minute
    Pentru copii peste 7 ani
  • Duminică, 6 mai, ora 11.00,
    Spectacol Când jucăriile spun pa!
    de Sânziana Popescu
    Durata: 1 oră şi 30 de minute
    Pentru copii peste 6 ani
[nggallery id=125]