ateliere Teatrul Ion Dacian
Atelierele se numesc sugestiv “Serile Copiilor” și fac parte din proiectul „Creşte prin Artă!”. Sunt destinate copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 8 ani și ne promit că îi vor ajuta pe cei mici stimulând creativitatea și încrederea în sine a copiilor, încurajându-i să participe la tot felul de exerciții de imaginație și socializare. Sună bine, așa-i? 🙂

Atelier de povești interactive și poezii

Mâine, adică sâmbătă, 28 aprilie, copiii sunt invitați la o super activitate alături de Mioara Ifrim, solista Teatrului Național de Operetă Ion Dacian.
Cei mici vor avea parte de jocuri de memorie și de atenție, exerciții de mișcare și de agilitate, vor inventa povești și-și vor pune la “muncă” imaginația.

Atelier de pictură și modelaj

Coordonați de Gloria Apostol și Ioana Schiau, cei mici sunt invitați duminică, 29 apirlie, tot de la ora 19:00, la un atelier menit să le arate celor mici cele “două fețe complementare ale artei plastice” (așa este specificat în descrierea oficială a atelierului) este vorba despre pictură și modelaj. Dacă la început, cei mici se vor juca cu pensule și culori, apoi vor trece la pastă ceramică și plastilină pentru a da naștere unor forme și texturi numai de ei știute.
Acum că v-am povestit tot ce e de povestit despre activităi trebuie să mai știți că biletul costă 15 lei, iar biletele sunt disponibile la Casa de bilete a Teatrului de Operetă Ion Dacian (telefon 021 313 63 48) sau de pe site-ul eventim.ro.
Să vă distrați! 😀