[vc_row][vc_column][vc_column_text]atelier pentru cupluri metoda ESPERERelațiile de cuplu nu sunt ușoare, cu atât mai mult cu cât se adaugă și noile roluri de părinți, pe care le ”primesc” cei doi, după ce apare copilul. Relațiile sunt organisme vii, au nevoie de hrană, de apă, de soare, de dragoste, de timp, de cineva care să le îngrijească, să le plivească buruienile sau să le afâneze pământul.
Dacă doriți o relație înfloritoare, roditoare și care de la an la an să crească, să aibă rădăcini sănătoase și trunchi puternic, o astfel de relație are nevoie de îngrijirea voastră permanentă. Poate până acum nu ați privit relațiile voastre astfel, poate că odată cu venirea primăverii putem să ne dăm seama mai ușor că tot ce a fost amorțit sub gheață acum se regenerează, înmugurește, înflorește și la fel poate fi și relația voastră de cuplu.
Este un mit că atunci când se naște un copil, acesta are puterea să salveze o relație de cuplu sau o familie, dacă acea relație nu funcționa prea bine…  Câți dintre noi nu avem în jurul nostru familii care nu s-au înțeles mai bine după nașterea copilului sau poate câți dintre noi nu am trecut prin astfel de situații, câți ne-am dat seama că acel copil a zdruncinat din temelii ”casa” și a făcut ordine în relațiile noastre. Depinde doar de noi ce facem în acele momente.
Dacă aveți copii sau dacă aveți prieteni care încă nu sunt părinți, dacă vreți să lămuriți anumite aspecte, probleme, situații, întrebări sau dacă pur și simplu nu mai vreți să existe certuri în familiile voastre (și nu, nu cred că certurile pot fi constructive; comunicarea da, sigur, dar cearta – nu)… Dacă ați fost la întâlnirea noastră Relații fericite, familii fericite din luna februarie, sesiune dedicată cuplurilor și ați luat contact cu ceea ce înseamnă Metoda ESPERE®, cu instrumentele, cu regulile și cu modalitate de vizualizare… Dacă nu ați fost dar ați vrut să ajungeți… Acum aveți posibilitatea de a veni cu un subiect care vă frământă (indiferent că veniți sau nu cu partenerul) și să plecați cu o idee despre cum puteți îmbunătăți cu adevărat comunicarea în relația voastră.
Astfel, îți propunem o întâlnire de două ore și jumătate în care vei descoperi cum să rezolvi conflictele din relația ta de cuplu, cum să faci primii pași spre o comunicare liberă și armonioasă, cum să înveți să vorbești mai mult despre tine și mai puțin despre celălalt sau cum să recunoști la tine și la celălalt nevoile relaționale și cum să ți le împlinești, fără a depinde de celălalt. Toate acestea folosind intrumentele și regulile Metodei ESPERE®.
În cadrul atelierului vei putea:
–       să lucrezi direct pe situația concretă pe care vrei să o depășești în cuplul tău;
–       să știi cum anume să pui în comun în cadrul relației pentru a atinge armonia mult dorită;
–       să descoperi instrumente relaționale care să lumineze ”umbrele” din relația ta;
Toate acestea îți permit să descoperi mijloacele clare, practice, active pentru a avea o relație armonioasă, deschisă, bazată pe înțelegere și dăruire.
Avantajul cel mai important al modalității de lucru este faptul că Metoda ESPERE® este una aplicativă, pornind de la întrebările și cererile tale concrete, legate de schimbările pe care vrei să le produci în relația ta.

Vă iubiți și totuși nu știi cum ajungeți să vă certați?

Vă invităm la evenimentul Relații fericite, familii fericiteAtelierul de lucru dedicat cuplurilor M-am săturat să mă cert cu tine – care va avea loc în data de 25 Martie 2014, de la 18.30 la 21.00, la Hotel Capital Plaza – Bdul Iancu de Hunedoarea nr 54, București.
Prețul biletului: 40 de lei pentru plata în avans și 50 de lei –  la eveniment.
Cei care au fost la evenimentul Relații fericite, familii fericite #4 din 11 februarie 2014 vor beneficia de reducere. Astfel prețul biletului va fi de: 35 lei pentru plata în avans și 45 lei pentru plata direct la eveniment. Când efectuați plata să menționați numele vostru și faptul că ați participat în data de 11 februarie.
Moderatori ai atelierului sunt Claudia Jimeno Beltran și Cati Călin, de la Centrul AmaneSer.
Organizatori: Centrul de Dezvoltare Personală AmaneSer, Urbankid.ro și Macmackids.ro.
Parteneri media: Hotel Capital Plaza, Getlokal.ro, English Kids Academy, FasTracKids, Body Mind Spirit Festival, Cursuri pentru copii, Catchy.ro, Ghidul de sanatate, Gradinita Bambi Step by Step, Editura Mac Mac, Revista Tango.[/vc_column_text][dt_gap height=”50″][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row]