[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]În toamna anului trecut, trei mame cu vârste și preocupări diferite puneau la cale Stylish Mom cu Rovena Andrei, eveniment de fashion pentru mame și viitoare mame. Pentru cine nu a aflat deja, cele trei mame sunt: Rovena Andrei – stilist de fashion, Dana Dragomirescu și Andrada Crânguș, om de comunicare și de travel. Primul eveniment Stylish Mom s-a întâmplat în București, în luna decembrie 2013 și a fost un prilej pentru mame și femei însărcinate de a vorbi nestingherite, timp de 3 ore și jumătate, despre interesele lor vestimentare.
Dar pentru că Stylish Mom înseamnă mai mult decât fashion și pentru că o mamă stylish, oricât de preocupată ar fi de propria persoană, rămâne intens conectată la familie, Stylish Mom s-a extins de la ideea de eveniment urban la un concept de fashion & family break.[/vc_column_text][dt_gap height=”35″][vc_column_text]Ce este fashion & family break?
–        un eveniment de fashion pentru mame integrat într-o mică vacanță de familie (un pachet de travel). Unde? Într-un loc stylish și foarte prietenos cu familiile, în același timp.
–        timp de calitate în familie dar și activități separate pentru fiecare membru al familiei, în funcție și de vârsta copiilor, firește. În paralel cu evenimentul de fashion, copiii și tații (sau alți însoțitori) vor avea preocupările lor. După care familia se va regăsi pentru a petrece timp împreună.
–        o mini-vacanță care propune familiilor ceva mai mult decât un club pentru copii într-un spațiu de cazare prietenos cu familiile. Sunt sigură ca și voi vă doriți într-un week-end de travel în familie mai mult decât o piscină pentru copii și un SPA unde să vă relaxați.[/vc_column_text][dt_gap height=”35″][vc_column_text]Stylish Mom  – fashion & family break – Predeal, Hotel Orizont, 28-30 martie 2014.
Pentru primul nostru pachet “fashion & family break” am ales o destinație de munte, populară printre bucureșteni dar și foarte la îndemână: Predeal. Și un minunat hotel de 4*, testat de noi de mai multe ori de-a lungul ultimilor ani: Hotel Orizont.
Ce va propunem
–        o mini-vacanță de week-end , care începe vineri după-amiază și se încheie duminică. Adică 2 nopți de cazare într-o cameră pe gustul și mărimea familiei, cu toate mesele incluse;
–        Stylish Mom cu Rovena Andrei, adică 3 ore și jumătate de discuții despre stil, tendințe, shopping, sezon primăvară-vară 2014 – toate adaptate propriilor nevoi și statutului de mamă (sau de viitoare mamă);
–        Luna de pe cer – atelier de creativitate pentru copii – 2 ore în care copiii vor făuri obiecte minunate din diverse materiale naturale;
–        Acces gratuit la spa-ul hotelului, care găzduiește una dintre cele mai vânate piscine de pe Valea Prahovei.
Toate astea condimentate cu atmosfera family friendly și cu plăcerea unui week-end cu prieteni care au preocupări comune cu ale voastre.
Detalii despre sejur, despre îndeletnicirile noastre împreună și separat de la Predeal și despre rezervări și tarife puteți vedea mai jos. Detalii despre hotel, aici.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][dt_fancy_image type=”image” image=”https://www.urbankid.ro/wp-content/uploads/2014/02/afis-Orizont-mic-copy.jpg” lightbox=”true” style=”1″ width=”270″ padding=”10″ margin_top=”0″ margin_bottom=”0″ margin_left=”0″ margin_right=”0″ align=”left” animation=”none”][vc_raw_html]JTNDaWZyYW1lJTIwc3JjJTNEJTIyaHR0cCUzQSUyRiUyRnd3dy5nZXRsb2thbC5ybyUyRnJvJTJGdyUyRnBsYWNlJTJGMjIwMDMyJTNGd2lkdGglM0QyNzAlMjZoZWlnaHQlM0Q0MDAlMjZjb2xvciUzRHdoaXRlJTIyJTIwbmFtZSUzRCUyMmdsX3dpZGdldCUyMiUyMHNjcm9sbGluZyUzRCUyMm5vJTIyJTIwd2lkdGglM0QlMjIyNzAlMjIlMjBoZWlnaHQlM0QlMjI0MDAlMjIlMjBmcmFtZWJvcmRlciUzRCUyMjAlMjIlM0UlM0MlMkZpZnJhbWUlM0U=[/vc_raw_html][dt_gap height=”30″][vc_column_text]Program complet eveniment[/vc_column_text][vc_raw_html]JTNDZGl2JTIwZGF0YS1jb25maWdpZCUzRCUyMjEwMDQ4MzIlMkY2ODY4MDk5JTIyJTIwc3R5bGUlM0QlMjJ3aWR0aCUzQSUyMDMwMHB4JTNCJTIwaGVpZ2h0JTNBJTIwNDI1cHglM0IlMjIlMjBjbGFzcyUzRCUyMmlzc3V1ZW1iZWQlMjIlM0UlM0MlMkZkaXYlM0UlM0NzY3JpcHQlMjB0eXBlJTNEJTIydGV4dCUyRmphdmFzY3JpcHQlMjIlMjBzcmMlM0QlMjIlMkYlMkZlLmlzc3V1LmNvbSUyRmVtYmVkLmpzJTIyJTIwYXN5bmMlM0QlMjJ0cnVlJTIyJTNFJTNDJTJGc2NyaXB0JTNF[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][dt_gap height=”35″][vc_column_text]Stylish Mom – eveniment de fashion pentru mamele din Brașov și împrejurimi
Și pentru că tot am ieșit din București și ne-am apropiat atât de mult de Brașov, le invităm și pe mamele din Brașov (și împrejurimi) să ne însoțească la Predeal, pe durata evenimentului Stylish Mom. Iar dacă își doresc să poftească împreună cu copiii, aceștia pot fi implicați în atelierele Luna de pe Cer.
Ca sa aveți un reper de mărime, asteptăm să fim împreună la Predeal aproximativ 20 de familii, cu care să zăbovim la vorba un week-end întreg. Iar din Brașov așteptăm să ni se alăture 10 mămici, pentru a nu fi mai mult de 30 de participante la Stylish Mom, astfel încăt să ne putem bucura toate de atenția și de sfaturile Rovenei.[/vc_column_text][dt_gap height=”50″][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row]