Un nou serial de desene animate va avea premiera la Disney Junior incepand cu 1 iunie 2011
The Walt Disney Company anunta astazi premiera noului serial de desene animale, Jake si Piratii din Tara de Nicaieri, la Disney Junior in data de 1 iunie 2011. Acest eveniment va coincide cu lansarea Disney Junior in Romania, un nou brand pe mai multe platforme pentru copiii cu varste cuprinse intre 2 si 7 ani si familiile acestora.
Jake si Piratii din Tara de Nicaieri este un serial nou de desene animate in format 2D care ne prezinta trei tineri pirati, liderul Jake si prietenii acestuia, Izzy si Cubby, si aventurile lor in timp ce incearca sa pacaleasca cele doua personaje infame create de Disney, Capitanul Hook si Dl. Smee, din clasicul Disney Peter Pan. In aceasta vanatoare de comori interactiva si plina de muzica, tanarul echipaj la bordul corabiei Bucky, impreuna cu papagalul de veghe, Skully, pleaca pe mare din ascunzatoarea lor de pe Insula Piratilor in cautarea unei comori pierdute. Indiferent de comoara, Capitanul Hook va face orice ii sta in putere sa puna mana pe ea, astfel incat Jake si prietenii sai pirati ii invita pe telespectatori sa foloseasca lucrul in echipa, activitati de rezolvare a problemelor si activitati fizice, cum ar fi sa coboare pe cascade, sa se dea pe lujeri de vie si sa zboare cu praful magic al zanelor pentru a recupera comoara si a castiga dubloni de aur.
La fel ca toate programele Disney, Jake si Piratii din Tara de Nicaieri se bazeaza pe o programa stabilita care adreseaza mai multe zone de dezvoltare a copiilor: fizica, emotionala, sociala si cognitiva; abilitati de gandire si creatoare, precum si dezvoltare morala si etica. Lucrul in echipa este un element central in program si, pe tot parcursul serialului, Jake si echipa sa modeleaza un comportament de prietenie si colaborare. In serial sunt incorporate si concepte matematice. Prin intermediul vanatorii interactive si al sistemului de recompensare cu dubloni de aur, „Jake si Piratii din Tara de Nicaieri” le ofera telespectatorilor oportunitati de a numara, prezice, sorta, urmari modele si explora forme, dimensiune relativa, locatie relativa si distanta relativa.
Vocile personajelor sunt: David Arquette, vocea lui Skully; Colin Ford, vocea lui Jake; Madison Pettis, vocea lui Izzy; Jonathan Morgan Heit, vocea lui Cubby; Corey Burton, vocea Capitanului Hook; Jeff Bennett, vocea Dl. Smee si Bones; si Loren Hoskins, vocea lui Sharky. Vor avea aparitii extraordinare: Tori Spelling, vocea Printesei Piratilor; Lisa Loeb, vocea lui Winger; Ariel Winter (“Modern Family”) vocea Sirenei Marina si Adam West, vocea Batranului Papagal Intelept.
 
Serialul prezinta muzica rock originala specifica piratilor interpretata de Trupa The Never Land Pirate – formata din Loren Hoskins si Kevin Hendrickson, ale caror alter-ego-uri animate, Sharky si Bones, canta in fiecare episod.
Multi dintre profesionistii care stau in spatele serialului de succes nominalizat pentru premiul Emmy, “Clubul lui Mickey Mouse”, printre multe altele, se afla de asemenea la carma productiei „Jake si Piratii din Tara de Nicaieri”. Printre acestia se numara Rob LaDuca, producator executiv, Mark Seidenberg, producator/story editor, Kelly Ward, voice director si Howy Parkins, regizorul serialului.
Programele de desene animate si live action de la Disney Junior vor combina povestile fara egal create de Disney si personajele indragite cu teme de invatare si dezvoltare emotionala create pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 2 si 7 ani, pentru a oferi o experienta perfecta de vizionare atat pentru copii, cat si pentru familii.
Pentru mai multe informatii, va rugam sa contactati:
Gabriela Preda, gabriela.preda@porternovelli.ro, 0751 426.235