Fiți sincere și de ce nu chiar “sinceri”, pentru că eu am văzut câțiva bărbați croșetând la viața mea: când ați croșetat ultima dată? Cu toată viteza din jurul nostru, atenți mereu la ce e nou și cu grijă ca nu care cumva să ne scape ceva din vedere, cred că botoșeii pentru cei mici sunt de regulă făcuți din andrele de bunici nu de părinți sau luați direct din magazine iar asta înseamnă că ai voștri nu au învățat care este magia prin care dintr-un fir de ață și o croșetă?
Am o soluție – copiii și părinții sunt invitați, pe 25 august, la un atelier de croșetat MAIArtistic. Este vorba despre un workshop ținut de Maia Munteanu, o adolescentă în vârstă de 15 ani, care a învățat magia croșetatului în urmă cu 10 ani și dorește să o împartă și cu alți copii, părinți, bunici, prieteni.
Prețul de intrare la atelier este de 30 de lei, o sumă nesemnificativă dacă luăm în calcul beneficiile de după și distracția din timpul evenimentului, iar înscrierile se fac la miruna.leonte [@] interaktiv-university [.] ro sau 0727299957.
Așadar, revin la întrebarea de la început: voi când ați croșetat ultima oară?