Ca în fiecare an, la Grădina Botanică se dă startul curățeniei de toamnă și tot ca în fiecare an voluntarii cu suflet mare sunt invitați să ea o mână de ajutor. Desigur, asta înseamnă și distracție și voie bună, veselie și multe informații, dar și un cadou surpriză pentru voluntarii care dau o mână de ajutor.
Curățenia care pregătește Grădina Botanică pentru iarnă are loc în zilele de 9, 10, 16 și 17 noiembrie și ajunge anul acesta la ediția cu numărul 6. Activitățile vor începe la ora 10:00, terminându-se la ora 15:00.
Ce se va întâmpla mai exact? Voluntarii vor tăia lăstărişul, curăţa zonelor vizate şi recicla selectiv deşeurile găsite. Totul cu pauze scurte și dese, pentru o activitate plăcută și cu spor, pauze care se vor condimenta cu ceai pentru copii și cafea pentru părinți, oferite de Team Work, organizatorii curățeniei de toamnă.
curatenie-de-toamna
Atenție! Dacă vreți să participați trebuie să știți că e musai să vă înscrieți, prin intermediul acestui formular. Din păcate, voluntarii trebuie să aibă vârsta de cel puțin 14 ani, dar dacă aveți pe acasă copii mai mici puteți da voi o mână de ajutor în timp ce copiii își admiră părinții curajoși și inimoși.
Susțineți voluntariatul? V-ați implicat până acum în astfel de campanii?
Sursă foto: facebook.com/TeamWorkNGO.