Tocmai ce am terminat de căutat în toată casa după costumele noastre cu super-eroi. Știu sigur că aveam pe undeva o mască fix ca a lui Spider-Man, dar m-am liniștit odată ce am descoperit costumul cu Superman care nu se lasă mai prejos, ba chiar din când în când e mai tare și mai cool decât Spider-Man.
Cum de ce am făcut asta? Nu ați auzit că București Mall se transformă în Planeta Super-eroilor mâine, de 1 Iunie? Da, mall-ul nu mai este un loc unde se întâlnesc oamenii mari pentru cumpărături, ci locul de joacă al copiilor și al super-eroilor acestora, pentru că nu ar putea deveni Planeta Super-eroilor fără eroi, nu? Vin toți să vorbească cu cei mici și să le povestească aventurile lor recente, din care fiecare are ce învăța.

Superman organizează un atelier cu Ileana Cosânzeana

Veți zice: bine, bine, dar eroii noștri unde sunt? Eroii noștri români care au apărut în atâtea și atâtea basme minunate citite de zeci de ori? Vin și ei! Doar v-am zis că-și dau întâlnire abolut toți.
Dacă mai pun la socoteală faptul că tot aici copiii sunt așteptați cu ateliere și workshop-uri de creație și muzică, dansuri și jocuri, atunci aș putea spune că Superman și-a unit puterile cu cele ale Ilenei Consânzeana pentru a distra copiii și părinții?
Și dacă nici eu nu v-am convins unde să petreceți de Ziua Copiilor, atunci dați click pe play mai jos:

PS: până pe 3 iunie suntem invitați să participăm New Fashion Icon – concurs organizat pe Facebook care ne îmbracă copiii din cap până-n picioare, pentru că premiul este o ținută completă pentru copii. Mai bine vă las cu pagina de Facebook București Mall și aflați de acolo mai multe detalii.
Ne vedem mâine la întâlnirea cu super-eroii veniți din toate colțurile lumii și de pe alte planete? 🙂