animale dispature
Eu când eram mică iubeam desenele animate despre epoca de piatră. Sinceră să fiu, îmi plac și acum și de fiecare dată când prind un episod interesant cu greu mă dezlipesc de computer sau de televizor.
Atelierul despre animalele preistorice dispărute este destinat mai ales copiilor cu vârsta între 3 și 4 anișori, alfel aș fi ajuns și eu cu siguranță, și este organizat de Istoria Artei pentru Cei Mici, care îi așteaptă pe piticii pasionați de epoca de gheață în fiecare sâmbătă, începând cu 5 și până pe 26 noiembrie.
Toate atelierele au loc la Galeria 418 (Intrarea Armașului nr. 12 etaj 2) și temele super interesante sunt legate de cum se poate recompune un schelet de animal preistoric, precum pisica cu colți pumnal sau mamutul de stepă ori mamutul lânos, vor exista și mici documentare și secvențe din filme, modelarea animăluțelor sau pictura pe piată.
Dacă v-am captat deja atenția, atunci scrieți un mail la istoriaarteipentruceimici [@] gmail [.] com, toate cele patru ateliere costă 150 de lei, dar dacă vreți să ajungeți la unul singur, biletul de intrare va costa doar 50 de lei.